2008. december 31., szerda

Szabó-Márczy banzáj a Boglárkában!

Idén a mi lakásunkat tisztelte meg "jelenlétével" a Szabó-Márczy családi karácsonyozós banzáj. Miután mindenki a családban rajtunk kívül arra a következtetésre jutott, hogy a mi lakásunk lesz a legideálisabb helyszín az összcsaládi karácsonyozásra, finoman közölték velünk a tényt: nálunk lesz az idei banzáj. Még akkor is tántoríthatatlan maradt kedves családom eme elhatározásában, amikor "megfenyegettük" őket, hogy "de nekünk még karácsonyfánk se lesz!" :)
Így hát hozzánk jött a népes sereglet, és végre újra tele lett a Boglárka ucca 22! A dekoráció és a berendezkedés miatt bevallom, sokat izgultam, de nem kellett volna, hiszen a gyerekek érkezése után 1 perccel már semmi nem az eredeti helyén volt... Mindenesetre mindenki jól érezte magát, tanúskodjon hát erről egy kis fotóriport:

karácsonyi boglárka-dizájn 1.

karácsonyi boglárka-dizájn 2.

Jár a baba, jár...

Feszty után szabadon: családi körkép

a dédik, Jutka mama és Zselyke

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tanúsítom, hogy tényleg nagyon jól telt a banzáj, és reméljük Andris jövőre már nem izgulsz annyit. :) Hiszen a gyerekek mindent berendeznek, elrendeznek. Mindent csak spontán! A karácsony"fa" pedig igazán egyedi volt.