2008. szeptember 15., hétfő

Új társaim a hétköznapokban...

Sokan, miután találkoztatok velem, észlelvén a kezemre tekert fáslit, megkérdeztétek: "Hát veled meg mi történt...?" Eme kérdés egy napra jutó variációinak tizedik-huszadik felbukkanása olykor mély hallgatásra késztetett... kissebfajta küzdelembe került kipréselnem azt az utálatos, áltudományos, fertelmes és visszataszító szót "fogaim rácsai között", hogy: ÍNHÜVELYGYULLADÁS. Már ez a szó is erősen emlékeztet arra az estére, amikor kezem csillapodni nem akaró fájdalma végül a Google kereső elé vitt, hogy aztán az "ínhüvelygyulladás" találati listájának cikkeit olvasgatva szédüléssel megfűszerezett émelygő rosszullét tegye fel a koronát meglévő kínjaimra. (khm, egy kis képzavar, de sebaj...)
Aztán belefogtam az innen-onnan kapott tanácsokból összeállt egyéni kezelésbe, melynek elemeiben ti magatok is gyönyörködhettek az alábbi képen.

  • Fásli 1.0 :) Az ősi, a mindig bevált, de egyesek által már kevésbé preferált segédeszköz.
  • Fastumgél. kenyegetni dörzsölgetni kell vele. semmi különös... biztos jó. De azt mondták nem elég erős...
  • Inno Rheuma Forte. Szintén kenyegetni. Csíp ám, de nem csak piano, hanem Forte. Ha a csípés lenne a hatékányság fokmérője, akkor kategóriagyőztes lenne.
  • Activon. Olyan elsőre, mint a Fastum, csak fekete a tubusa, ezért komolyabbnak látszik. És! Marcsinak is ilyet írt fel a doki. Ma kezdtem használni...
Fenti krémekkel a képen látható sorrendben kenegettem kezem egy szebb, "ínhüvelygyulladásmentes jövő" reményében. Nektek milyen tippetek / véleményetek van még?

4 megjegyzés:

biborcsiga írta...

az én véleményem, hogy menj el orvoshoz.

a kenceficék papírkáin ugye átolvastad, hogy lehet-e egyidejűleg más "gyógyszerrel" egyszerre használni?!!? Nehogy aztán valami allergia is kijöjjön rajtad... amúgy én meg még egy másik nevű kenőccsel kenegettem magam annak idején, nagyon szerettem az illatát, és hatásos is volt... Nem írom le a nevét, nehogy kísértésbe ess, és megvedd azt is;)

aztán meg - jobbulást!:)

csillagpocok írta...

Drágám, annyira vicces vagy!
Kitől örökölted a humorodat?
Azt hiszem, én még mindig nem merek írni...és egyre inkább nem...
egy humortalan feleség.

Tibu írta...

- pihentetés
- pihentetés
- pihentetés
- megfelelő kéztartás gépeléskor (alátámasztott csukló)
- pihentetés
- orvos
- sógornőd megkérdezése
- pihentetés
- Szilvi megkérdezése
- pihentetés

Eneh írta...

Andrisbátyó,

Remélem jobban van az a drága alkotókezed, most, h. belevágtunk a blogolásba, szinte belefulladok az érdekestarka blogtengerbe, nagyon tetszik ez is, meg a Zamir is, főleg az ars poetica, őrült jó a megfogalmazás...

Szárnyas ölelés messziről,

P.S. Mindig inspiráló téged olvasni, meg alkotni látni, köszönöm, ez talán a buzdítás ajándéka, amivel pusztán a nyugtalan alkotó létezéseddel szolgálsz felénk...